Hoofdmenu
Nieuws
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen: Schrijf u in op de nieuwsbrief!

Vertel een vriend
Vertel anderen over ons!
Gratis pup en kitten consult


Pup en kitten consult


De hond en kat maken tegenwoordig een belangrijk deel uit van het gezin. Voor het huisdier wordt aangeschaft, wordt er vaak goed nagedacht over wat voor ras er gaat komen. Als de pup of kitten eindelijk thuis is, dan begint het pas echt. Er moeten allerlei keuzes gemaakt worden over voersoorten, antivlooien-middelen, ontwormen, entingmogelijkheden en ga zo maar door.

Er komt heel wat op u af de eerste periode. In de kliniek wordt daarom extra aandacht besteed aan pups en kittens. Als u uw pup of kitten bij ons komt laat vaccineren krijgt u het speciale pup/kitten-consult. Dit houdt in dat u tot uw dier zes maanden oud is elke maand gratis op consult mag komen.

Het consult
Per keer worden allerlei onderwerpen besproken en natuurlijk kunt u met al uw vragen terecht. Daarnaast wordt er bijgehouden hoe de pup groeit en of deze gezond is.
Samen met u wordt er geoefend met het in de oren en bekje kijken. En al snel zal de pup weten dat het niet vervelend, maar juist leuk is om op de behandeltafel te staan. De meeste pups gaan vol enthousiasme op tafel. Zeker na een paar keer.Wat we zoal doen:
  • We kijken o.a. naar de groei, oren, ogen, gebit en de huid
  • Samen met u oefenen we om in de oren en bekje te kijken. Ook leren we de pup om op de rug op tafel te liggen. Op deze manier leer je de pup dat het niet eng is om bij ons te komen, want na een paar keer weten de pups dat ze aandacht krijgen en willen ze graag op tafel.
  • Door eens per maand de pup na te kijken ontdek je in een vroeg stadium problemen
  • Vooral bij grote hondenrassen is het belangrijk dat de honden niet te snel groeien. Dit kunnen we dan goed begeleiden.
  • We nemen ruim de tijd zodat er ruimte is voor het bespreken van allerlei onderwerpen zoals enten, ontwormen, ontvlooien, castratie/sterilisatie etc.
De consulten zijn geheel kosteloos, als de pup bij ons in de praktijk gevaccineerd is.

Verder krijgt u een puppy of kitten pakket mee. Hierin zit een gratis zak voer en wat nuttige informatie. Ook wordt uw dier zonder verdere verplichtingen een maand gratis verzekerd.

Let op: Het puppyconsult is bedoelt om uw pup aan de dierenarts te laten wennen, u kunt al uw vragen aan de arts stellen en de dierenarts heeft een goede controle op de groei en ontwikkeling van de pup of kitten.
Mocht uw pup of kitten in deze periode ziek worden kan het zijn dat er toch een consult in rekening gebracht wordt.


Wist u...
Dat uw dier het eerste half jaar vaak ontwormd moet worden? Pups en kittens krijgen deze automatisch van hun moeder mee. Zelfs als deze altijd goed ontwormd is. Het is altijd belangrijk om uw dier goed te ontwormen, maar met name het eerste halfjaar. Voor een ontwormingsschema klik hier.


 
© 2012 Care4animals.com