Spoedkliniek voor gezelschapsdieren. 24/7 Bereikbaar via 0316-285217

Covid-19 maatregelen zijn allemaal komen te vervallen

Klik op online afspraak maken om zelf een afspraak in te plannen of bel ons.

Duiven
Open maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 en telefonisch bereikbaar op 0316-285217

Arnhem
Bereikbaar tussen 17.00 en 18.00 uur op 026-3513450


Welkom bij Care 4 Animals

Onze diergeneeskundig kliniek heeft een moderne, goed uitgeruste praktijk in Duiven en Arnhem met een goede bereikbaarheid. De kliniek biedt mogelijkheden voor uitgebreide onderzoeken en behandelingen van alle soorten gezelschapsdieren. 

Wij denken met u en uw huisdier mee en proberen altijd passende oplossingen te vinden met het doel om het welzijn van het dier te herstellen of te verbeteren. Vanzelfsprekend kunt u ook voor de jaarlijkse vaccinaties, gezondheidscontroles en met verzorgingsvragen bij ons terecht.

Kijk bij de verschillende menu onderdelen naar onze kennis en ervaring. 

Heeft u vragen, dan kunt u altijd bellen! 


Wat is een spoedgeval?

Dit kan lastig te beoordelen zijn. Daarom hebben wij een lijst opgesteld met situaties waarin u ons direct moet bellen en een lijst met minder spoedeisende, maar wel hulpbehoevende situaties. Twijfelt u? Dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Welke dieren kunnen wij behandelen?

Care4Animals is de kliniek voor gezelschapsdieren, inheemse en uitheemse zoogdieren, vogels, amfibieën, reptielen en vissen. Onderstaand geven wij u een indruk van de informatie die we over een diersoort kunnen geven.

Wat te doen als uw dier is overleden?

Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot het lichaam van mijn dier? Als uw dier is overleden of binnenkort zal komen te overlijden, moet u besluiten wat er met uw dier na het overlijden moet gebeuren. Veel mensen vinden een persoonlijk wijze van afscheid nemen steeds belangrijker. Het helpt bovendien bij het verwerken van het verlies.