Hoofdmenu
Nieuws
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen: Schrijf u in op de nieuwsbrief!

Vertel een vriend
Vertel anderen over ons!
Overgewicht bij uw huisdier


Overgewicht bij uw huisdier


Tot 50% van de huisdieren vertoont tekenen van overgewicht of zwaarlijvigheid. Zelfs met 20% overgewicht loop uw huisdier al een verhoogd risico op het ontwikkelen van ernstige gezondheidsaandoeningen, zoals suikerziekte, gewrichtsproblemen (artritis) of hartziekte.

Overgewicht heeft niet enkel een negatieve invloed op het algemene welzijn, het geluk en de algemene levensverwachting van uw huisdier; het kan zijn levensverwachting ook significant verkorten vergeleken met een huisdier dat wel een gezond gewicht heeft.


Heeft uw hond het juiste gewicht?
Wat zijn de oorzaken van gewichtstoename?
Het gewicht van uw hond in menselijke termen


Care 4 Animals kan u helpen overgewicht bij uw hond of kat aan te pakken.

Denkt u dat uw hond of kat mogelijk te zwaar is? Kom dan eens langs bij onze praktijk voor een gratis gewichtsconsult. Tijdens dit consult zal één van onze paraveterinairen uw hond of kat wegen. Vervolgens wordt uw huisdier opgemeten en wordt met behulp van een programma het ideale gewicht bepaalt voor uw dier.
Aan de hand van deze uitslag wordt besproken welk plan van aanpak voor uw dier geschikt is. Op het moment dat het nodig is een dieetplan voor uw dier op te stellen, kunt u ervoor kiezen om regelmatig langs te komen voor een weegmoment om te kijken of uw dier goed afvalt en eventueel het dieetplan aan te passen.
Onze volledige begeleiding hierin is kosteloos.
bron: www.hillspet.nl

 
© 2012 Care4animals.com